Sporttisläger för barn i augusti

Sporttisläger för barn i augusti: anmälan pågår!

Är du 6–12 år och gillar att hoppa, springa, hänga och klättra? Anmäl dig till Sjundeå gymnastikförenings Sporttis-läger för skolbarn i augusti. Lägret på fyra dagar ordnas den 5.8–6.8 plus den 9.8–10.8. Det tvåspråkiga lägret hålls på Sjundeå svenska skola och aktiviteterna ordnas både inomhus och ute. På programmet finns lekar, stafetter, dans, bollspel, friidrott, redskapsgymnastik, äventyrsbana, skogsäventyr, problemlösning, parcour och yoga. Tisdagen planeras som utedag vid Scandic, eventuellt med simning.

Anmäl dig senast den 30.6  genom att fylla i anmälningsblanketten

Lägret pågår klockan 9–16 torsdag, fredag, måndag och tisdag (sista dagen avslutas klockan 15). Priset är 70 euro för fyra dagar och syskon utöver det första anmälda barnet får rabatt. Den som vill vara med bara en eller två dagar betalar 20 euro per dag (följande syskon 15 euro). I priset ingår program och lunch, men eget mellanmål behövs. Några friplatser finns också då lägret stöds av föreningen Brita Maria Renlunds minne.