Prova på festivalprogrammet sö 25.2!

Söndagen den 25.2 ordnar vi ett gratis tillfälle att prova på och bekanta sig med akrobatikprogrammet och familjeprogrammet till gymnastikfesten i Hangö. Båda övningarna sker i Sjundeå bildningscampus gymnastiksal. Kom och upplev hur roligt det är att gymnastisera tillsammans!

Akrobatikprogrammet provar vi på kl. 14.00-15.30. Programmet riktar sig till barn över 9 år, ungdomar och vuxna som gillar olika akrobatik/ redskapsgymnastikkonster. Kunskapskrav är kullerbytta och hjulning.

Familjeprogrammet provar vi på kl. 15.30-16.30. Familjeprogrammet riktar sig till barn i åldern 4 mån- 8 år med vuxen. Programmet är roligt och erbjuder olika varianter av alla övningar så att det passar alla barn. Inga stegserier eller annan svår koreografi att minnas!

Genom att delta den 25 förbinder du dig inte till något. Men om du tycker det verkar kul och vill vara med så är det här bra att veta:
Festivalen går av stapeln den 14-16 juni i Hangö.
Alla övningar till festivalen är gratis.
Sjundeå Gymnastikförening kommer att subventionera en stor del av sina medlemmars deltagarkostnader. Närmare info om deltagarkostnaderna och anmälan kommer inom kort.
Bindande anmälan skall göras senast 5.3. Det finns även möjlighet att ansöka om friplatser för familjer med trängd ekonomi. En fritt formulerad friplatsansökan ska skickas till info@sgfsport.fi senast 1.3.
Mer info om festivalen finns på https://fsg.idrott.fi/fsg-festival/