Terminen startar!

Hej!
Hoppas ni alla har haft en skön sommar. Måndagen den 21.8.2023 drar SGF i gång sin hösttermin! Denna termin har vi också nya grenar: vattenjumppa som ordnas i Sjundeå simhall och gymträning som ordnas i Sjundeå Gym (samma hus som Sjundeå simhall) samt Mobility och Evergreen som ordnas i Sjundeå Allaktivitetshall (f.d. Fennia Arenan).
Circuit och Motionsklubben för barn flyttar till Sjundeå gymnastiksal (samma hus som Sjundeå simhall och gym).

Gym, en timme för alla. Övningarna anpassas efter ålder och kondition. Under timmen utförs en naturlig konditionscirkel med muskelstyrka och cardio (konditionshöjande övning) alternerande med olika redskap. Hotellets gäster och andra tränande har tillgång till gymmet – vilket gör att programmet är varierande. (Sjundeå kommun uppbär gymavgift för timmarna i Sjundeå gym.)

Mobility är en träning som innehåller dynamiska övningar i 3D som ökar rörligheten i hela kroppen- inte bara en muskelgrupp åt gången. Klassisk stretch/lätta yoga-asanan, andningsövningar och öppnande övningar för kroppens välbefinnande.

Evergreen är en timme med enkel koreografi. Under timmen kommer du att förstärka den aerobiska konditionen och muskelstyrkan. Vi kommer att använda handvikter, gummiband, skivvikter och kroppens egen vikt.
Resten av vuxentimmarna hålls på Sjundeå Allaktivitetshall (f.d. Fennia Arenan).

Timbeskrivningarna till dessa och våra andra timmar hittar du på webbplatsen sgfsport.org under Program.
Anmälningen till SGF:s program startar måndagen den 7.8 kl. 18.00. Anmälningstjänsten finns här.

Man kan delta i enskilda vuxentimmar till engångspris utan att anmäla sig. Om en grupp är fullsatt har de som anmält sig förtur. Priset är 6 €/gång för SGF-medlemmar och 8 €/gång för övriga. Som medlem räknas den som betalat medlemsavgift för samma termin. Vi vill också påminna om 10-gångerskortet som kan användas på alla SGF:s vuxentimmar. Korten säljs på cafét i Sjundeå Allaktivitetshall (f.d. Fennia Arenans café).
Sjundeå kommun uppbär därtill simavgift/gymavgift för timmarna i Sjundeå simhall och Sjundeå gym (gäller vattenjumpan och gymträning).

Vi vill påminna er om att barn och vuxna har rätt att pröva timmar gratis. Barn kan prova en ny grupp två gånger och vuxna, unga vuxna och seniorer kan prova en ny grupp en gång. Kom med och pröva våra grupper!

Välkommen!