Kausi alkaa!

Hei!
Toivottavasti teillä kaikilla on ollut mukava kesä. Maanantaina 21.8.2023 alkaa SGF:n syyslukukausi! Tämän syksyn uutuuksia ovat: vesijumppa, joka järjestetään Siuntion uimahallissa ja kuntosaliharjoittelu, joka järjestetään Siuntion kuntosalilla (sama rakennus kuin Siuntion uimahalli) sekä Mobility ja Evergreen, jotka järjestetään Siuntion Monitoimihallilla (ent. Fennia Areena).
Lisäksi Circuit ja Liikuntakerho siirtyvät pidettäväksi Siuntion liikuntasaliin (sama rakennus kuin Siuntion uimahalli).

Kuntosaliharjoittelu, tunti, joka sopii kaikille. Harjoitukset mukautetaan iän ja kuntotason mukaan. Tunnin aikana tehdään kuntopiiriä, jossa treenataan lihasvoimaa ja cardiota (sykettä nostattava liikunta), vuorotellen eri laitteilla. Koska hotellin vieraat sekä muut kuntoilijat voivat käyttää salia samanaikaisesti, vaihtelee tuntien sisältö kerrasta toiseen. (Siuntion kunta perii lisäksi kuntosalimaksun tunneista Siuntion kuntosalissa.)

Mobility on tunti, jonka avulla lievitetään niskan jäykkyyttä ja selän kolotusta. Dynaamiset harjoitukset tuottavat keholle kokonaisvaltaisen liikkuvuuden, voimaa ja ketteryyttä unohtamatta. Tunnilla liikutaan 3D mallin mukaisesti kehon kaikkia liikesuuntia hyödyntäen.

Evergreen on tunti, jossa on helppo koreografia. Tunnin aikana kehitetään aerobisen kunnon lisäksi myös lihaskuntoa. Tunnilla voidaan käyttää käsipainoja, kuminauhoja, levytankoja tai vain vartalon omaa painoa.
Muut aikuisten tunnit järjestetään Siuntion Monitoimihallilla (ent. Fennia Areena).

Näiden ja muiden tuntiemme kuvaukset löytyvät sgfsport.org-sivustolta kohdasta Ohjelmat.
Ilmoittautuminen SGF:n tunneille alkaa 7.8 klo. 18.00. Ilmoittautumislomake löytyy täältä.

Voit myös edelleen osallistua aikuisten tunneille kertamaksulla ilman ennakkoilmoittautumista. Jos ryhmä on täynnä, ovat ilmoittautuneet etusijalla. Hinta SGF:n jäsenille 6 €/kerta ja muille 8 €/kerta. Olet jäsen, jos olet maksanut saman kauden jäsenmaksun. Haluamme myös muistuttaa ostettavissa olevasta 10-kerran kortista jota voi käyttää kaikilla SGF:n aikuistunteilla. Kortteja myydään Siuntion Monitoimihallin kahvilassa (ent. Fennia Areenan kahvila).
Siuntion kunta perii lisäksi uintimaksun/kuntosalimaksun tunneista Siuntion uimahallissa (koskee vesijumppaa ja kuntosalia).

Haluamme muistuttaa, että lapsilla ja aikuisilla on oikeus ilmaiseen kokeilukertaan. Lapset saavat kokeilla uutta ryhmää kaksi kertaa ja aikuiset, nuoret aikuiset sekä seniorit saavat kokeilla uutta ryhmää kerran. Joten tule rohkeasti mukaan!

Tervetuloa mukaan!