Voimistelufestivaali!

Tervetuloa voimistelufestivaaleille Hankoon 14.-16.6.2024!

Voimistelufestivaalit on yksi hauskimmista asioista mitä voimistelijana voit kokea! Se on uskomaton elämys saada esiintyä yhdessä satojen muiden voimistelijoiden kanssa. Tapahtuma järjestetään kesäkuussa aurinkoisessa Hangossa 🙂

FSG (Finlands Svenska Gymnastikförbund) järjestää voimistelufestivaalit, joka neljäs vuosi jossain päin Suomea. Eri järjestöjen voimistelijat kokoontuvat yhteen jakamaan voimistelun iloa esitysten ja työpajojen muodossa. Festivaaliviikonloppu huipentuu pääjuhlaan, jossa monet eri ohjelmat esitellään. Yhteisohjelmissa on mukana voimistelijoita eri seuroista. He harjoittelevat ohjelmia kevätlukukauden aikana omassa seurassaan, minkä jälkeen he kokoontuvat Hankoon ja harjoittelevat yhdessä suurella nurmikentällä. Etukäteen järjestetään myös yhteisiä opetustapahtumia, esim. 14.1 Solvallassa, joihin voi osallistua ja näin tutustua ohjelmiin. Me Siuntiossa tarjoamme mahdollisuuden osallistua seuraaviin yhteisohjelmiin:

  • Akrobatia (3. luokkalaiset ja vanhemmat)
  • Lapsiohjelma (1. luokkalaiset ja sitä vanhemmat, jotka valitsevat tämän akrobatian sijasta)
  • Perhevoimistelu (aikuinen ja 4 kuukauden – 8 vuoden ikäiset lapset. Voi olla useampi kun yksi lapsi per vanhempi, jolloin vuorotellaan tempuilla)
  • Hop-on yhteisohjelma (sopii lähes kaikille, tyyliltään aerobic)

Tapaamme kerran kuukaudessa (lauantai/sunnuntai) harjoittelemaan akrobatiaa ja lastenohjelmia. Ensimmäisen kerran tapaamme sunnuntaina 7.1. (aika ja paikka vahvistetaan myöhemmin). Perheohjelma on matalan kynnyksen ohjelma, johon kaikki voivat osallistua lastensa kanssa. Ohjelmassa on eri vaikeusasteita, valitset itse mitä teet. Kokoonnumme 7.1. tutustumaan liikkeisiin ja sen jälkeen voitte harjoitella niitä kotona omatoimisesti. Tapaamme jälleen lukukauden lopussa opetellaksemme ohjelman. Hop-on-ohjelmaan voi tutustua 14.1. Solvallassa. Ilmoitamme mahdollisimman pian tämän ohjelman harjoitusaikataulusta.

Tätä kirjoitettaessa emme vielä tiedä, paljonko osallistuminen maksaa, sillä eri ohjelmien puvuilla on eri hinnat, ja ne eivät ole vielä tiedossa. Yhdistyksemme pyrkii myös maksamaan osan osallistumismaksusta ja tarjota mahdollisuutta hakea vapaata paikkaa. Majoitumme Hangossa sijaitsevassa koulussa ja syömme aamiaisen, lounaan ja päivällisen, jotka festivaalit tarjoaa osallistujille ostettavaksi.

Lisätietoa löytyy tästä (ruotsiksi): https://usercontent.one/wp/www.sgfsport.org/wp-content/uploads/2023/11/Festivalinfo.pdf?media=1707765361 . Tässä näet, miltä Kristiinankaupungissa näytti, kun kaikkien yhteisohjelmien osallistujilla oli yhteinen festivaalin päätös https://youtu.be/wB-hmbPpPm0?si=1ChUtUUlrkXuQyMc

Toivottavasti olet yhtä innoissasi kuin me ja haluaisit osallistua! Ilmoita kiinnostuksestasi tässä alla jos sinulla ja/tai lapsellasi on kiinnostus osallistua voimistelufestivaaleille. Tämä on alustava, ei sitova kartoitus, mutta toivomme saavamme mahdollisimman hyvän kuvan osallistujien määrästä osallistumismaksun laskemista varten. Toivomme, että vastaat kyselyyn 3.1.2024 mennessa.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Deltagarens namn / Osallistujan nimi
Välj födelseår // Valitse syntymävuosi
Vilka program vill du/barnet delta i? // Mihin ohjelmaan sinä/lapsesi haluat/haluaa osallistua?
Inkvartering / Majoitus
Den gemensamma inkvarteringen är i någon skola i Hangö // Yhteismajoitus on jossain Hangossa sijaitsevassa koulussa.
Familjemedlemmar // Perheenjäsenet
Ange här om familjemedlemmar som inte deltar i gymnastikprogrammet följer med // Ilmoita tässä mahdolliset mukaan tulevat perheenjäsenet, jotka eivät osallistu voimisteluohjelmaan.

Terveisin,

Mette Nyberg ja Jenny Asplund

Ota rohkeasti yhteyttä, jos jokin askarruttaa, tavoitat meidät osoitteesta info@sgfsport.org.