Koululaisten liikuntaleiri Siuntiossa

Koululaisten liikuntaleiri Siuntiossa: ilmoittautuminen aukesi!

Oletko 6–12-vuotias ja nautit liikkumisesta? Vielä ehdit ilmoittautua Siuntiossa järjestettävälle kaksikieliselle liikuntaleirille 5.8.–6.8. sekä 9.8.–10.8.

Sporttisleirin järjestää Sjundeå gymnastikförening, ja se pidetään ruotsinkielisellä ala-asteella. Leiriohjelmaa on sekä sisätiloissa että ulkona. Ohjelmaan kuuluu leikkejä, viestejä, tanssia, pallopelejä, yleisurheilua, telinevoimistelua, seikkailurata, metsäseikkailu, ongelmanratkaisua, parkouria ja joogaa. Tiistaiksi suunnitteilla ulkoilupäivä Scandicin ympäristössä, mahdollisesti uintia.

Ilmoittaudu viimeistään 30.6. täyttämällä ilmoituslomake

Leiri järjestetään torstaista perjantaihin sekä maanantaista tiistaihin kello 9–16 (viimeinen leiripäivä loppuu klo 15). Leirimaksu on 70 euroa – kysy sisaralennusta, jos samasta perheestä osallistuu useampi kuin yksi lapsi. Leirille voi osallistua myös päivämaksulla 20 euroa (sisarukset 15 e). Hintaan sisältyvät ohjelma ja lounas. Oma välipala on kuitenkin hyvä ottaa matkaan. Hakemuksen perusteella voi saada vapautuksen leirimaksusta, koska leiriä tukee Brita Maria Renlunds minne -säätiö.