Våren 2020

Alla träningspass inom SGF ställs in i vår.
Sjundeå svenska gymnastikförenings styrelse har beslutat ställa in föreningens alla träningspass för resten av våren. Vi ordnar inte heller någon våravslutning i år. Dels vet vi inte om det är tillåtet att samlas när datum för festen närmar sig, dels kan deltagarna inte längre öva in några program att visa upp. Beslutet bygger på regeringens uppmaning att inte samlas offentligt i grupper på mer än tio personer.
I och med att cirka hälften av alla vårterminens träningspass nu ställts in gäller följande:

 • Föreningens tränare producerar videoträning för den som ändå vill röra på sig hemma eller ute i naturen.
Videorna hittar du på Instagram HÄR  och på Facebook HÄR

 • Kompenserande träningspass kan ordnas senare i sommar bara epidemiläget klarnar mer. De timmarna hålls då som utegymnastik och är öppna för alla som redan betalat både sin medlemsavgift och för vårens träningspass.

 • Inlösta tiogångerskort vars giltighetstid hade gått ut under våren kan användas året ut, till den 31.12.2020.

 • Styrelsen förstår att den som betalat för träningspass som inte bli av på grund av epidemiläget är besviken. I praktiken innebär det här att timmar motsvarande en summa på 10-55 euro inte erbjuds, beroende på hur många veckotimmar man anmält sig till. På grund av att föreningen också i detta läge har löpande utgifter vädjar styrelsen nu till varje medlem: Den som kan tänka sig att inte återkräva den resterande delen av sin avgift behöver inte reagera på något sätt, medan den som vill återfå avgiften för vårens inställda timmar kan kontakta ordförande Maria Söderholm på adressen info@sgfsport.org senast den 31.3.2020.

Mot hösten körs verksamheten i gång med full kraft så snart det är möjligt.

Vi ber om talkoanda av er som har en möjlighet till det och gör vårt bästa för att sköta verksamheten tryggt och inspirerande för alla både under dessa undantagsförhållanden och senare. Samtidigt ber vi dem som fortfarande inte har betalat för de timmar de redan har gått på under våren att sköta sin betalning före den 31.3.2020.

Hoppas vi snart får motionera tillsammans igen. Sköt väl om er till dess!
Hälsningar,
Sjundeå gymnastikförenings styrelse