Terminen startar!

Den 22.8.2022 drar SGF igång sin hösttermin! SGF erbjuder igen i höst ett roligt och fullspäckat träningsutbud. Höstens program inleds med några nyheter samt med ett från tidigare bekant träningsutbud.

Nytt för denna höst är Circuit och Zumba® Toning för vuxna och Motionsklubben för barn. I Motionsklubben rör barnen på sig mångsidigt och tränar motorik, sociala färdigheter samt kroppskontroll med hjälp av olika lekar och spel  samt jumpaövningar och redskapsbanor. Zumba® Toning kombinerar bekanta Zumba-rytmer och partystämning med träning med lätta vikter.  Circuiten är en funktionell konditionscirkel som stärker muskelgrupperna i hela kroppen, och där var och en kan träna enligt egen kondition.  Och gamla favoriten Jakten på den försvunna midjan gör comeback, nu på tisdagar. Timbeskrivningarna till dessa och våra andra timmar hittar du under Program.

Anmälningen till SGF:s program startar onsdagen den 10.8 kl. 18.00. Anmälningstjänsten finns här.

Man kan delta i enskilda vuxentimmar utan att anmäla sig, till engångspris. Om en grupp är fullsatt har de som anmält sig förtur. Priset är 6 €/gång för SGF-medlemmar och 9  €/gång för övriga. Som medlem räknas den som betalat medlemsavgift för samma termin. Vi vill också påminna om 10-gångerskortet som kan användas på alla SGF:s vuxentimmar. Korten säljs på Fennia Arenans café.

Välkommen!