Sporttisläger för barn i oktober: anmälan har öppnats! 

Är du 6–12 år och gillar att hoppa, springa, hänga och klättra? Anmäl dig till Sjundeå gymnastikförenings Sporttis-läger för skolbarn i oktober. Lägret på tre dagar ordnas den 18-20.10.2021. Det tvåspråkiga lägret hålls på Sjundeå svenska skola och aktiviteterna ordnas både inomhus och ute. På programmet finns lekar, dans, bollspel, friidrott, redskapsgymnastik, äventyrsbana och mycket annat.

Anmäl dig senast den 5.10  genom att fylla i anmälningsblanketten.

Lägret pågår klockan 9–16 måndag – onsdag. Priset är 50 euro för tre dagar och syskon utöver det första anmälda barnet får rabatt. Den som vill vara med bara en eller två dagar betalar 20 euro per dag (följande syskon 15 euro). I priset ingår program och lunch, men eget mellanmål behövs. Några friplatser finns också då lägret stöds av föreningen Brita Maria Renlunds minne.

Med vänlig hälsning

Sjundeå gymnastikförening