Koululaisten liikuntaleiri Siuntiossa: ilmoittautuminen käynnistynyt!

Oletko 6–12-vuotias ja nautit liikkumisesta? Vielä ehdit ilmoittautua Siuntiossa järjestettävälle kaksikieliselle liikuntaleirille 18-20.10.2021.

Sporttisleirin järjestää Sjundeå gymnastikförening, ja se pidetään ruotsinkielisellä ala-asteella. Leiriohjelmaa on sekä sisätiloissa että ulkona. Ohjelmaan kuuluu leikkejä, tanssia, pallopelejä, yleisurheilua, telinevoimistelua, seikkailurata ja paljon muuta.

Ilmoittaudu viimeistään 5.10. täyttämällä ilmoituslomake.

Leiri järjestetään maanantaista keskiviikkoon kello 9–16. Leirimaksu on 50 euroa – ja saat sisaralennusta, jos samasta perheestä osallistuu useampi kuin yksi lapsi. Leirille voi osallistua myös päivämaksulla 20 euroa (sisarukset 15 euroa). Hintaan sisältyvät ohjelma ja lounas. Oma välipala on kuitenkin hyvä ottaa matkaan. Hakemuksen perusteella voi saada vapautuksen leirimaksusta, koska leiriä tukee Brita Maria Renlunds minne -säätiö.

 

Ystävällisin terveisin

Sjundeå gymnastikförening