Kettlebell & konditionsboxning fr 8.2 flyttas till fr 22.2.2019

Timmarna Kettlebell och konditionsboxning fr 8.2 flyttas till fr 22.2 kl. 18.00-19.00 och 19.00-20.00.

 

Kettlebells


Kettlebells (instruktioner på finska)
Fredag kl. 18.00–19.00. Sjundeå svenska skola.
Kettlebell är en effektiv timme som utmanar hela kroppen. Timmen utvecklar muskelstyrka, uthållighet, balans och rörlighet. Olika nivåer på de mest utmanande rörelserna gör att även nybörjare kan delta. Eget redskap behövs.
Ledare Christian Söderholm

 

 

Boxning


Konditionsboxning
 (instruktioner på finska)
Fredag kl. 19.00–20.00. Sjundeå svenska skola. Intervallträning med garanterad svettnivå! Utmärkt träning för nack, skulder- och axelmuskulatur. Lätta slag och slagserier görs tryggt med ett par. Även muskelträning ingår. Kräver ingen tidigare bekantskap med grenen. Egna handskar behöver inte tas med. Du behöver inte heller ha ett eget par.
Ledare Christian Söderholm