Kahvakuula & kuntonyrkkeily tunnit pe 8.2. siirretään pe 22.2.2019

Kahvakuula ja kuntonyrkkeily tunnit pe 8.2. siirretään pe 22.2. klo 18.00-19.00 ja 19.00-20.00.

 

Kahvakuula

Kahvakuula
Perjantai klo 18.00–19.00. Sjundeå svenska skola. Kahvakuula on tehokas koko kehoa haastava tunti. Se kehittää lihasvoimaa, kestävyyttä, tasapainoa sekä liikkuvuutta. Eniten haastaville liikkeille löytyy aina helpompi vaihtoehto eli kaikki pystyvät tekemään liikkeitä tunnilla oman tason ja kunnon mukaan. Liikkeitä tehdään pääsääntöisesti kuulan avulla. Oma kahvakuula mukaan!
Ohjaajana Christian Söderholm

 

 

Kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeily 
Perjantai klo 19.00–20.00. Sjundeå svenska skola.
Mukavasti sykettä nostava tunti. Tekee hyvää niska- ja hartiaseudun kireys kohtiin. Tunnilla tehdään helppoja lyöntejä ja lyönti sarjoja parin kanssa. Tunti sisältää myös lihaskuntoliikkeitä omalla kehon painolla. Ei vaadi aikaisempaa kokemusta lajista. Omia hanskoja ei tarvitse ottaa mukaan. Ei vaadi omaa paria.
Ohjaajana Christian Söderholm