10 x kortti 20-21

10 kerran kortteja myydään Fennia Arenan kahviossa.

10 kerran kortteja, joilla voi maksaa yksittäisiä liikuntatunteja, voi toistaiseksi ostaa sekä Maria Söderholm tunneilta että Arenan kahviosta. Kahvio on auki maanantaista torstaihin kello 15.30-19.30.

Syyskauden ensimmäinen kortti maksaa 80 euroa. 10 kerran korteilla voi osallistua ryhmiin, jotka eivät ole täyttyneet ennakkoilmoittautuneista osallistujista. Ennakkoon ilmoittautuneet ja ennakkoon maksaneet osallistujat ovat etusijalla aina kun salia täytetään.

Paras tapa varmistaa osallistuminen tietylle tunnille on ilmoittautua tähän ryhmään koko lukukaudeksi. Koronaepidemiasta johtuen ryhmäkokoja on toistaiseksi pienennetty. Osallistujien enimmäismäärä riippuu käytössä olevan tilan koosta ja mahdollisuuksista pitää turvavälejä.