VÅRA LEDARE

 

 

 

Maria Söderholm, ledare:
Mamma -och baby gymnastik
Seniorgymnastik
Marias Mix
Body mix
Kettlebell
Sträck, böj och töj

Hej, jag heter Maria Söderholm, är till mitt yrke fysioterapeut, OMT. Jag har fungerat som ledare för olika motionsgrupper sedan 1989. Specialgrupper, barngrupper, idrott, samt olika motionsgrupper i arbis regi. Mina 2021-2022 timmar är Marias Mix,  Body mix, Kettlebell, Seniorgymnastik 60+, Sträck & böj & töj samt Mamma& baby jumpa-grupperna. Min önskan som ordförande för föreningen, är att alla skulle hitta sin egen motionsform bland våra timmar, och på så vis stärka sitt välbefinnande på alla plan.

 

 

Bea Söderholm, ledare:
Lavis
Föräldrar och Barn -Mini

Föräldrar och Barn

Utbildad idrottsinstruktör med över 30 års arbetserfarenhet i branchen. Dagstid jobbar jag som idrottsinstruktör för specialgrupper där åldergruppen är allt mellan 0-90 åringar. Börjar mitt 10:nde år som ledare inom SGF. Detta år leder jag grupperna Föräldrar och Barn och Lavis.

 

 

 

Yoga

Virve Nyman, ledare:
Pump
FasciaMethod®
Bodygymnastik
Helhetsbetonad kroppsträning

Jag är utbildad grupptränare och har lett olika motionsformer i omkring 30 år. Min repertoar är ganska bred: olika timmar som är inriktade på dans och koreografi, spinning, Bodypump, olika muskelkonditionstimmar, step aerobic, coretimmar, pilates (är utbildad SportiusPilates-instruktör), YogaFlow- och YogaFlex-timmar, stretch- och kroppsvårdstimmar, Asahi, kroppsvård enligt FasciaMethod®… listan tar inte slut här. Jag älskar att röra på mig och att instruera. För SGF leder jag i år Pump, FasciaMethod®, Bodymix och Helhetsbetonad kroppsträning .

 

 

 

Minna Hallikainen, ledare:
Gymstick
Powersliding

Jag är både personlig tränare och grupptränare och driver företaget Minnattic. Viktigt för mig är att främja välbefinnandet genom rörelse, hälsosam kost och tillräcklig vila. Det finns tillfällen då det är bättre att göra saker och ting tillsammans, därför erbjuder jag också möjligheten att delta i gemensamma ledda träningar. I Sjundeå leder jag Gymstick Fit och Power Sliding. Jag är dessutom leadership-utbildare i ett internationellt företag med verksamhet runt om i världen, det är orsaken till att Maria Söderholm vikarierar för mig några gånger per termin. På adressen http://www.minnattic.com hittar du mer information om min verksamhet

 

 

 

Irina Mannonen, ledare:
Seasonal Yoga

 

 

 

Edgar Ramos, ledare:
Latin dance

I’m a passionate and cheerful Latino from Venezuela that loves dancing. I believe that we can express ourselves with dance movements and also influence our feelings and mood by moving our bodies with great rhythms.

 

 

 

Ioulia Torres, ledare:
Zumba

Hola! I’m originally from Russia, but Latin American music and dance have been my greatest passion for more than 20 years now. I have given hundreds of Zumba Fitness classes all over the capital area in the past 10 years as a licensed instructor. My classes are a good mix of Latin rhythms and, hopefully, a large dose of fun! Come dance, sweat and party with me – you’ll forget you’re working out!

 

 

Jenny Asplund, ledare:
Lek på redskap

Redskapsgymnastik

Jag började med redskapsgymnastik i Sjundeå Gymnastikförening som 7-åring. Jag har tävlat och deltagit i många uppvisningar samt gjort koreografier för de grupper jag lett. Jag började som hjälpledare i 14-års ålder och har lett stretching, aerobic, familjejumpa och redskapsgymnastik många år. Efter en längre paus återupptog jag ledarskapet 2019. Dans och musik i olika former hör till mina hobbyer. Jag har en examen i historia (FM) och har därtill gjort grundstudier i pedagogik och en yrkesexamen i ledarskap.

 

 

Hanna Ek, ledare:
Dance
Akrobatik

 

 

 

Regina Gaynullina, ledare:

Sagobalett
Nybörjarbalett

Jag har dansat olika dansformer mångsidigt i tio års tid och utfört olika slags dansjobb. På mina timmar är det viktigast att var och en gör sitt eget bästa: på så sätt lär du dig naturligast. Samtidigt är dansen för mig först och främst glädje, lycka och befrielse. Jag hoppas att var och en har tillgång att njuta av dansen.

 

 

Kia Kuparinen, ledare / hjälpledare:
Redskapsgymnastik

Hej! Jag är en 18-årig gymnasie elev och jag är ledare / hjälpledare i barnens redskapsgymnastik och temppuskola grupper. Själv har jag tränat redskapsgymnastik i många år. Jag tycker om den uppmuntrande och positiva andan på SGF:s timmar.

 

 

Lya Suvanto, ledare / hjälpledare:

Sagobalett
Nybörjarbalett

Hej, Jag är 18 år gammal och studerar i gymnasiet. Jag älskar dans och har dansat i flera år, även tävlat lite.
Jag är hjälpledare i Sagobalett och Nybörjarbalett.

 

 

Lotta Wiklund, ledare / hjälpledare:
Redskapsgymnastik
Temppuskola

Hej, Jag är 18 år, jag studerar andra året på gymnasiet. Jag är ledare / hjälpledare för redskapsgymnastiken och temppuskolan.

 

 

Jenny Rönnberg, ledare / hjälpledare:
Redskapsgymnastik
Temppuskola

Jag är 18 år och går i Virkby Gymnasium. Jag är en aktiv person som tycker om att röra på mig och att umgås med människor.
Jag är ledare / hjälpledare i barnens redskapsgymnastik och även i temppuskolan.
Som barn har jag själv varit med i redskapsgymnastik i många år och tycker att det är väldigt roligt.