Sporttisleirille hiihtolomalla? Ilmoittaudu nyt!

Sjundeå gymnastikförening järjestää kaksikielisen leirin (ruotsi/suomi) 6–12-vuotiaille lapsille hiihtolomaviikolla 21.2.–25.2.2022. Paikka ja aika: Siuntion ruotsinkielinen koulu klo 9–16.

 

Leirimaksu on 90 euroa/lapsi/viikko, seuraavat sisarukset maksvat 70 euroa/lapsi/viikko. Voi myös ilmoittautua yksittäisille päiville, jolloin maksu on 22 euroa/lapsi/päivä ja mukana seuraavilta sisaruksilta 18 euroa/lapsi/päivä. Maksu suoritetaan ennen leiriä.

Perhe, jonka talous on tiukilla, voi hakea vapaapaikkaa lähettämällä vapaamuotoisen anomuksen osoitteeseen info@sgfsport.org. Vapaapaikkoja voidaan myöntää koska SGF saa leiritukea yhdistykseltä Brita Maria Renlunds minne.

Voit ilmoittautua leirille tämän linkin kautta täältä

 

Leirimaksu sisältää ohjauksen, lounaan, askartelutarvikkeet ja lumikengät lainaan. Oma välipala tulee kuitenkin ottaa matkaan.

 

Ohjelma: leikkejä, pallopelejä, viestejä, telinevoimistelua/parkouria, tanssia, joogaa/kehonhuoltoa, seikkailurata, metsäseikkailu, ongelmanratkomista ja askartelua. Sään salliessa lähdemme myös pulkkamäkeen, lumileikkeihin, hiihtämään, luistelemaan ja kokeilemaan lumikengillä liikkumista.

 

Ilmoittaudu leirille/ano vapaapaikkaa viimeistään 7.2.2022. Lisää tietoa ilmoittautunelle lähetetään lähempänä leiriä.

 

Kysymysiä: Ota yhteyttä leirin vastaavaan ohjaajaan. Osoite: bea.malmberg@hotmail.com

HUOM! Lapsia ei ole vakuutettu yhdistyksen puolesta!

 

Tervetuloa!